Top
m
anna blog

Studio Anna | Gent

Een cosmetische pedicure, hoe impactvol ook, kan nooit een gegarandeerde oplossing bieden voor sommige van de vaakst voorkomende voetproblemen zoals: droge huid, nagel- of voetschimmel of gebarsten hielen. Om deze problemen op te lossen is het nodig om een thuisbehandeling voor te stellen.

ProNails wilt zeker zijn dat jij, als professionele schoonheidsspecialist, de pedicure van jouw klant kan verlengen door producten aan te bieden om thuis te gebruiken. Deze producten zijn zeer effectief en gemakkelijk te gebruiken. Ze zullen de klant een verfrissend en rustgevend gevoel geven, terwijl ze de vaakst voorkomende voetproblemen thuis kunnen oplossen.

Het verlengt het effect van de pedicure en zorgt ervoor dat je klanten nóg gelukkiger worden van je service. Het is jouw taak om de klant te informeren en adviseren over de juiste behandeling.

Het nieuwe product, de Cracked Heel Foam is speciaal ontworpen om zeer droge en gekloofde huid te herstellen en te beschermen. Het bevat ingrediënten zoals avocado olie en glycerine, deze herstellen de huid en stimuleren de cel vernieuwing.

Het geurloze schuim smelt weg in de huid zonder iets van vettig residu achter te laten. Het product werkt het effectiefst als je het goed in de huid masseert en 2 keer per dag gebruikt.

Het belangrijkste ingrediënt in onze Foot Care lijn is eucalyptus olie. Het is een krachtig natuurlijk ontsmettingsmiddel en werkt ontstekingsremmend, ideaal voor een gevoelige of snel geïrriteerde huid. Het verfrissende parfum geeft de klant thuis een spa-achtige ervaring. De nieuwe Foot Care lijn is niet enkel verfrissend maar ook krachtig en effectief. Het regelmatige gebruik van deze producten maakt dat de pedicure langer voelbaar is én de klant wordt verlost van irritante voetproblemen. Twee vliegen in één klap!

Reset Password