Top
m
anna blog

Studio Anna | Gent

foot care gent

Je voeten nemen je overal mee naartoe, het is een van de belangrijkste delen van ons lichaam en toch worden ze niet altijd genoeg verzorgd. Kwaaltjes zoals eelt of nagelschimmel komen zeer vaak voor. Hoe voorkom je deze problemen en verzorg je de voeten zodat ze zijdezacht aanvoelen? Met deze 3 gemakkelijke stappen zorg je ervoor dat ze in topconditie zijn én blijven!

STaP 1: Prep

Een goede basis voor perfect uitziende voeten is een pedicure. Jij als professional zorgt ervoor dat de voeten terug zijdezacht aanvoelen.

Met de Sugar Scrub worden alle dode huidcellen verwijderd en de huid wordt hersteld met een voedend Vitamine masker. Als dat nog niet genoeg is, kan je je klanten verwennen met een zalige voetmassage!

STaP 2: Colour

Het duurt niet lang meer of de sandalen worden terug uit de kast gehaald. Zomerse sandaaltjes = Sopolish. Laat je klanten genieten van rijkelijke en prachtige kleuren waar ze weken plezier aan zullen beleven.

Dankzij Sopolish Easy Soak verwijder jij eenvoudig en snel de kleur. Dit neemt 5 minuten in beslag en niet-schadelijk voor de nagels. Zo blijven de voeten het hele zomerseizoen klaar voor een ander kleurtje!

STaP 3: Care

Problemen zoals: voetschimmel, eelt of kloven in de hielen, worden niet behandeld tijdens een pedicure. Afhankelijk van het probleem is een specifieke thuisbehandeling aangeraden.

De ProNails Foot Care producten zijn verfrissend, effectief en eenvoudig in gebruik. Het enige wat jij moet doen is het juiste advies geven en uitleggen hoe je klant de producten moeten gebruiken.

Reset Password