Top
perfect beauty

Over ons

10 jaar geleden heb ik besloten om opleiding te volgen als nagelstyliste. In de loop van der jaren heb ik met verschillende merken gewerkt. 8 jaar lang werk ik merk Pronails. Na 5 jaar full-time werk als nagelstyliste heb ik een nieuwe uitdaging ontdekt als Permanent make-up artiste. Deze opleiding heb ik in Rusland kunnen volgen. Het is een echte uitdaging en een kunst om uw gezicht te doen schitteren .

m
m

Brand

ProNails creëert hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit en biedt een buitengewone service op gebied van opleiding en bedrijfsondersteuning.

m
m

Qwaliti

ProNails betekent een perfecte match tussen Kwaliteit en Betrouwbaarheid aan de ene kant en Inspiratie en Plezier aan de andere kant.

m
m

Mision

U, onze klant, verdient niet alleen het beste, maar ook het mooiste. U verdient het om te schitteren. En wij zullen u daarbij helpen.

m
m

INSPIRATION

Het merk omvat een uitstekende voeling voor huidige en toekomstige mode met bijpassende kleuren en fantastische verzorging.

m
m

HOME USE

Omdat het merk zeer gewild is, ontwikkelde ProNails ook producten voor thuisverzorging voor schoonheidsbewuste consumenten- verkocht door salons en nagelverzorgingsspecialisten.

perfect beauty

BLOG

Perfecte nagels ,verzorgde handen. Naturele permanente make-up
studio anna

Huisregels

Reset Password